Iohannis a facut zilele trecute o vizita la fabrica Brandl

   

Primarul Klaus Iohannis a vizitat vineri, 3 august fabrica Brandl care isi desfasoara activitatea in zona industriala vest a Sibiului.

Din 2000 si pana in prezent numarul de angajati ai companiei a crescut, astfel ca fabrica este acum angajator pentru 630 de persoane in departamentele de dezvoltare, proiectare, productie, scularie - matriterie.
"BRANDL este unul dintre marii angajatori din Sibiu, desfasurandu-si activitatea in Zona Industriala Vest de peste sapte ani. Fiecare dintre investitorii care creaza locuri de munca este important pentru noi ca municipalitate, iar Brandl este un astfel de investitor. Am dorit sa fac aceasta vizita pentru a avea o imagine cat mai actuala cu privire la dezvoltarea companiei si activitatea sa de proiectare si productie" a declarat primarul Klaus Iohannis.
SC Brandl RO SRL este o companie cu capital german, furnizor international de sub-ansamble auto. Activitatea principala a companiei este aceea de prelucrare a metalelor. BRANDL a fost infiintata de Herbert Brandl in anul 1970 cand era inca student. In 1993, compania si-a inceput expansiunea in Europa prin deschiderea fabricii din Cehia. In 2000 a fost inaugurata fabrica din Sibiu, iar in anul 2005 sediul firmei se muta in Zona Industriala Vest a Sibiului.
Din 2000 si pana in prezent numarul de angajati ai companiei a crescut, astfel ca fabrica este acum angajator pentru 630 de persoane in departamentele de dezvoltare, proiectare, productie, scularie - matriterie. BRANDL a si investit in personalul propriu prin cursurile de formare profesionala realizate anual care urmaresc o crestere a calitatii muncii acestora. Colaborarea permanenta cu universitatea aduce beneficii atat studentilor, oferindu-le posibilitatea de angajare si pregatire profesionala, cat si companiei, prin pregatirea si calificarea fortei de munca.
"Sunt placut impresionat dupa aceasta vizita pentru ca atat atelierul de scularie, cat si cel de productie, fabrica propriu-zisa, sunt foarte bine echipate si au un flux al productiei foarte bine gandit" a declarat primarul Klaus Iohannis dupa vizita.
Datorita calitatii produselor BRANDL, firma este furnizor de piese deformate plastic la rece, pentru caroserie, motor si trenul de rulare, din otel si aluminiu, pentru unele dintre cele mai prestigioase companii din industria auto cum ar fi: Audi, BMW, Dacia-Renault, Daimler-Chrysler, VW, Porsche, Land-Rover, Draxlmaier, Faurecia, Parat. Compania proiecteaza si executa scule si detine unul dintre cele mai dezvoltate ateliere de scularie high-tech din Romania.
Luni, 06 August 2012, ora 16:05
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Dezbatere publica despre zgomotul din Sibiu - Topul celor mai zgomotoase strazi si solutii oferite
Primaria Sibiu organizeaza, in data de 26 februarie, ora 14.00, in sala de sedinte a Consiliului ...
Doi noi cetateni de onoare in municipiul Sibiu - Unul este cel mai bogat roman din Germania
Consilierii locali au pe masa viitoarei sedinte doua propuneri de acordare a titlului de cetatean de ...
Un sibian a inselat mai multi clienti cu peste 140.000 de lei. Le inchiria masini si nu le mai dadea garantia inapoi
Un sibian in varsta de 35 de ani a golit buzunarele a 15 persoane. Acesta detinea o firma cu profil ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor