IPJ SIBIU: "Politistii la care se face referire se aflau intr-o misiune, ordonata de comanda Politiei Municipiului Sibiu"

Sursa: SibiuNews
Joi, 18 Octombrie 2018, ora 13:18
132 citiri
Comentariu pe Grupul INFO TRAFIC jud. SIBIU/Facebook: "Multumim ca veniti pe interzis cu girofarul pornit doar ca sa va ridicati colega ce a lasat copilul la scoala!! Strada Doctor Stefan Stanca cu Strada Zaharia Boiu!", comenta cineva azi pe reteaua de socializare, adugand imaginile de fata. Punct de vedere din partea IPJ SIBIU, cu privire la acest comentariu: "In referire la imaginile publicate in mediul on-line, care surprind o autospeciala de politie oprita la intersectia strazilor Doctor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.