Judetul Sibiu: Pentru anul scolar 2017-2018, 278 de elevi sunt considerati in abandon scolar. 120 dintre ei provin din mediul urban! Peste 120 de elevi au fost EXMATRICULAEsI din cauza ABSENEsELOR!

Sursa: SibiuNews
Miercuri, 11 Iulie 2018, ora 14:28
159 citiri
Grupul de lucru pentru siguranta in scoli si prevenirea abandonului si absenteismului scolar in judetul Sibiu s-a reunit, astazi, in sedinta ordinara, condusa de subprefectul Horatiu Marin.
In contextul discutiilor purtate, s-a remarcat ca, la nivelul judetului Sibiu, procentul celor care au abandonat scoala este de 0,60%. Astfel, pentru anul scolar 2017-2018, 278 de elevi sunt considerati in abandon scolar. (Aceasta cifra este aproximativa, deoarece la liceele tehnologice, anul scolar se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.