Juniorul-minune din taekwon-do, sportivul care face performanta in sali cu pereti scorojiti: "Cand esti pe podium si auzi imnul iti vine sa plangi"

Sursa: Adevarul
Sambata, 28 Noiembrie 2015, ora 12:54
98 citiri
Dorian Neagu are 18 ani, practicant de taekwon-do, este din Sibiu, iar cel mai recent titlu pe care l-a cucerit este cel de campion european la spargeri-forta, in toamna acestui an, in Scotia. Tot anul acesta, in primavara, in Italia, tanarul a devenit campion mondial la spargeri si vicecampion mondial la lupte. Cu un an in urma, in 2014, in Italia, Dorian devenea vicecampion european la spargeri-forta, iar in 2013, in Spania, era numit vicecampion mondial la aceeasi categorie. In ultimii cinci ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.