Kaufland, detalii noi despre magazinul ce va fi inaugurat in acest an la Sibiu

   

Retailerul a reconfirmat faptul ca in aceasta toamna va inaugura primul magazin din Romania care va functiona intr-un centru comercial. Este vorba de cel de la Sibiu, din cadrul viitorului mall de la Podul Garii.
Retailerul german Kaufland, liderul pietei locale de retail, are in plan deschiderea a circa 10 noi magazine in Romania in acest an financiar (martie 2019-februarie 2020), precum si primele 2 magazine din Moldova, locatii care vor fi operate tot de Kaufland Romania.

Potrivit reprezentantilor companiei, extinderea din acest an va implica si o majorare de 30-35% a bugetului de investitii, avand in vedere faptul ca anul trecut nemtii au deschis doar 6 locatii noi.

"In aprilie avem programate doua deschideri, una in Bragadiru, pe 18 aprilie, si inca una in Bucuresti - unde vom ajunge la 14 locatii. Restul magazinelor pe care le vom deschide in acest an vor fi raspandite in toata tara: Ardeal, Muntenia, Dobrogea si Moldova", a declarat Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs al Kaufland Romania.

Una dintre noile locatii din acest an va marca si o premiera pentru nemti: primul magazin intr-un centru comercial, care va fi inaugurat in Sibiu.

"Avand in vedere ca spatiile comerciale sunt din ce in ce mai putine, am ales sa mergem si pe varianta centrelor comerciale, prin deschiderea magazinului din Festival Centrum Sibiu. In functie de performanta pe care o vom avea in acest magazin, vom lua in calcul si alte magazine in mall-uri", a mai spus oficialul Kaufland, pentru wall-street.ro.
Luni, 22 Aprilie 2019, ora 14:26
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
FOTO Podul de la Libertatea a mai facut o victima
Nicio saptamana fara noi victime la podul de la Libertatea. Nenumarati soferi isi incearca norocul ...
KUKA dezvaluie "secretele" succesului fabricii din Sibiu - Sibienii sunt invitati la Ziua Portilor Deschise
Firma KUKA Automatizare Romania SRL isi deschide portile si invita sibienii sa viziteze, cu mic cu ...
FOTO BMW-ul care a ucis un biciclist pe drumul Sibiu - Agnita era condus de o femeie fara permis
Politistii sibieni i-au dat de urma soferului care a lovit mortal cu masina un biciclist si a fugit ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor