"Lagarele de langa tine" la Sibiu. "Abuzul, persoanelor cu dizabilitati mintale institutionalizate - o regula si nu o exceptie!"

Marti, 06 Octombrie 2015, ora 15:03
107 citiri
Campania de drepturile omului "Lagarele de langa tine", initiata de Centrul de Resurse Juridice (CRJ), ajunge in perioada 9-10 octombrie in Piata Mica din Sibiu.
Prin aceasta campanie, CRJ urmareste constientizarea publicului despre anvergura abuzurilor sistematice la adresa drepturilor persoanelor cu dizabilitati mintale institutionalizate si mobilizarea lui pentru convingerea decidentilor politici ca adoptarea de urgenta a proiectului de lege privind infiintarea Mecanismului Independent de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.