Liderii PNL Sibiu despre posibilitatea ca partidul sa dea viitorul primar al Sibiului: "Ar fi deplasat sa spunem asa ceva!"

Miercuri, 13 Ianuarie 2016, ora 17:35
152 citiri
Faptul ca actualul primar interimar Astrid Fodor este favorita detasata sa castige alegerile locale in acest an, pare sa ii fi potolit pe liberalii care mai sperau ca PNL sa dea viitorul primar al Sibiului. Lucrul acesta a fost recunoscut chiar de liderii partidului sibian.
Primarul interimar al municipiului Sibiu, Astrid Fodor, membra a Forumului Democrat al Germanilor din Romania (FDGR), este favorita sa castige alegerile pentru postul de primar, potrivit unui sondaj dat publicitatii miercuri, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu