LIVE VIDEO - Ceremonia la care nu se semneaza contractul pentru colectarea deseurilor din Sibiu. Explicatii in direct! (ora 12.45)

Miercuri, 03 August 2016, ora 12:37
88 citiri
La sediul Consiliului Judetean Sibiu are loc astazi de la 12.45 o ceremonie la care ar fi trebuit sa se semneze contractul cu firma desemnata castigatoare pentru colectarea selectiva si transportul deseurilor din municipiul Sibiu si alte 21 de unitati administrativ teritoriale din judetul Sibiu.
Miercuri la ora 12.45, ar fi trebuit sa se semneze contractul cu firma SC SOMA SRL Bacau, firma desemnata castigatoare pentru colectarea selectiva si transportul deseurilor din municipiul Sibiu si alte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu