LIVE VIDEO - Dezbatere electorala: Marius Grecu vorbeste pe fata despre viitorul Selimbarului si actualele probleme. TRANSMITEM IN DIRECT JOI (19.00)

Marti, 31 Mai 2016, ora 15:35
97 citiri
Principalul candidat pentru functia de primar al celei mai dezvoltate comune a Sibiului, vorbeste in direct pe Ora de Sibiu despre programul sau electoral, despre prezentul si viitorul Selimbarului. Joi, 2 iunie 2016, de la 19.00, urmariti in direct interviul cu Marius Grecu.
Selimbarul este fara nici un dubiu comuna cea mai dezvoltata din punct de vedere economic din judetul Sibiu. Cum campania electorala este pe ultima suta de metri, Ora de Sibiu, va realiza in premiera pentru mass-media ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu