Lucrarea dr. Victor Costache selectionata la Congresul International de Chirurgie Cardiovasculara. "Lucrarea este despre interventii realizate la Polisano in premiera europeana"

Vineri, 30 Ianuarie 2015, ora 15:11
147 citiri
Spitalul European Polisano a participat la Congresul International de Chirurgie Cardiovasculara din San Diego, iar lucrarea dr.
Victor Costache, seful Sectiei Chirurgie Cardiovasculara si Toracica a fost selectata pentru prezentare de Societatea Americana de Chirurgie Toracica.
Din peste 90 de aplicatii la nivel mondial, au fost alese doar cinci lucrari - Spitalul European Polisano, La Timone Hospital (Marsilia, Franta), Mayo Clini, Clevland Clinic si Harvard-Boston.
"In acesta saptamana s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.