Lupta unui elev cu bursa de merit, crescut de bunica: "Iarna e mai greu. Luam lemne, dar ramanem fara paine. Ne descurcam cum ajuta Dumnezeu"

Sursa: Adevarul
Sambata, 03 Octombrie 2015, ora 21:26
129 citiri
Andrei Ivanescu are 16 ani si a inceput clasa a XI-a la un liceu cu profil teologic din Sibiu. Iubeste atat de mult drumul pe care si l-a ales incat nimic altceva nu-l face mai fericit decat sa invete si sa petreaca, ore in sir, in biserica din cartier. Anul trecut, Andrei a avut bursa de merit si nimic din atitudinea lui nu arata drama prin care trece. In aceeasi casa mica dintr-un cartier marginas al Sibiului, bunica lui Andrei, Maria Salmen, spune o poveste despre dragoste si putere. Maria ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.