Mi-ar fi placut sa vad dialog, deschidere, disponibilitate, IMPLICARE... CE FACEM CU ELEVII EXMATRICULAEsI??? DAR CU ACEIA CARE AU ABANDONAT SCOALA???

Sursa: SibiuNews
Miercuri, 11 Iulie 2018, ora 19:03
92 citiri
Nu vreau sa cert pe nimeni, doar vreau sa exprim o opinie. Pur si simplu, ma asteptam ca azi, dupa sedinta Grupului de lucru pentru siguranta in scoli si prevenirea abandonului si absenteismului scolar in judetul Sibiu, conducerea Inspectoratului Scolar, (ca doar de aceea de Inspectorat Scolar!), in mod special inspectorul general sau macar vreun adjunct sa iasa public, sa faca o conferinta de presa la care sa vina nu doar jurnalisti dar si cadre didactice si sa explice, sa discute subiectele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.