Micii mesteri mari pun in lumina mainilor cu har TRADIEsIA SI MESTESUGURILE! Olimpiada "Mestesuguri artistice traditionale", la Sibiu, din 25 iulie!

Sursa: SibiuNews
Joi, 19 Iulie 2018, ora 15:57
119 citiri
In perioada 25 - 29 iulie 2018, Muzeul ASTRA gazduieste cea de a XXIII-a editie a fazei nationale a Olimpiadei "Mestesuguri artistice traditionale". Un eveniment prin el insusi o traditie, o sarbatoare a pruncilor si dascalilor, ce aduce prin har si truda, esenta si frumosul datului strabun! Editia din acest an reuneste nu mai putin de 260 de participanti din tara, dar si din strainatate, respectiv din... Mexic, Republica Bulgaria, China si Republica Moldova. Elevii inscrisi in concurs vor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.