Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, despre Nicusor Constantinescu: "Evident ca avem informatii unde este persoana. Procedura de extradare este nepublica"

Sursa: Adevarul
Vineri, 05 Septembrie 2014, ora 12:32
219 citiri
Intrebat de ce dureaza atat de mult procedura de extradare si daca se stie exact unde este Nicusor Constantinescu, minisitrul justitiei a spus ca "Procedura de extradare este o procedura nepublica. Noi am incercat sa explicam acest lucru, procedura de extradare este o procedura extrem de riguroasa si orice risc de forma sau de fond risca sa prelungeasca procedura sau sa o anuleze. Prefer sa nu fac niciun fel de comentariu atata timp cat aceasta procedura este supusa regimului prevazut de lege ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.