Mitropolitul Ardealului ii "binecuvanteaza" pe candidatii la prezidentiale cu o conditie: sa nu promulge legea casatoriilor gay!

Vineri, 26 Septembrie 2014, ora 10:26
325 citiri
Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza, a declarat ca primarul Sibiului Klaus Iohannis, liderul PNL, este primul candidat in alegerile prezidentiale care l-a cautat si caruia i-a urat succes, dandu-i si cateva sfaturi in caz ca va ocupa functia de sef al statului, printre care si cel privind refuzarea promulgarii legii casatoriei intre gay, conform Agerpres.

Tot asa, le spunem tuturor celor care vor veni pe la noi si doresc sa ajunga presedinti, ca daca vor avea curajul sa promoveze o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.