Ne cerem scuze mitropolitului Laurentiu Streza pentru publicarea fotografiei cu Mercedesul Mitropoliei. Reactia acestuia! (VIDEO)

Miercuri, 27 Aprilie 2016, ora 12:36
411 citiri
Mitropolitul Laurentiu Streza a avut prima reactie publica fata de publicarea pe Ora de Sibiu a fotografiilor cu noua masina a Mitropoliei. IPS Laurentiu Streza a vorbit despre acest subiect in cadrul unei emisiuni realizata de colegii de la Turnul Sfatului.

Mitropolitul a explicat la Turnul Sfatului TV, ca e normal ca un demnitar sa foloseasca o masina buna, care sa-i ofere siguranta in numeroasele misiuni pe care le are. In cazul de fata este vorba de un Mercedes E350 4matic, care inca nu a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu