Noul mall din Sibiu schimba traficul in zona - Cum se face accesul catre Promenada

   

Comisia de Circulatie a avizat favorabil resistematizarea traficului auto in zona mall-ului Promenada Sibiu care va fi deschis publicului incepand din 14 noiembrie. REGIMUL DE CIRCULAEsIE IN ZONA:Mall-ul este incadrat de patru strazi pe care se va circula in urmatorul regim:
* Pe Bulevardul Corneliu Coposu (breteaua de la intersectia cu strada Lector - spre Gara, paralela cu podul Garii) se va circula in sens unic, dinspre strada Lector spre Gara sau spre strada Socului
* Pe strada Socului (paralela cu linia de cale ferata) se va circula in dublu sens
* Pe strada Lector se va institui sensul unic, dinspre strada Fabricii spre podul Garii, circulandu-se pe doua benzi.
o ATENEsIE! In intersectia cu podul Garii nu va fi permis virajul la stanga spre sensul giratoriu de la Spitale, ci va fi obligatoriu la dreapta, pe langa mall.
o ATENEsIE! Nu va fi permis nici virajul pe podul Garii, pentru a nu bloca circulatia spre Lazaret, Gusterita si Resita.
o Pentru fluenta circulatiei, pe strada Lector va fi interzisa parcarea pe ambele parti ale strazii.
* Pe strada Fabricii se va circula in continuare in dublu sens, strada urmand sa fie redeschisa circulatiei joi, 14 noiembrie, de la ora 7, dupa ce se vor finaliza si ultimele detalii ale lucrarilor de modernizare realizate de Primaria Sibiu pe acesta strada in sensul fluidizarii circulatiei.
Daca te intereseaza
Exit poll - Iohannis si Viorica Dancila se lupta...

Nereguli la vot in Sibiu - Un barbat a incercat...

In plus, pentru a evacua eficient masinile din zona pe strada Serbota, intre strada Fabricii si strada Urlea, se instituie sensul unic dinspre Fabricii spre Urlea.

ACCESUL IN PARCAREA MALL-ULUI:
Cei care sosesc cu masina la mall vor avea la dispozitie cele 1.600 de locuri de parcare create de dezvoltator pe patru nivele, subteran si suprateran. Intrarea si iesirea din parcare se face de pe bulevardul Corneliu Coposu si de pe strada Socului. Iesirea din parcare va fi posibila si spre strada Fabricii.
Rugam participantii la trafic sa circule cu atentie sporita in zona, in contextul acestor modificari aparute in trafic. In Comisia de circulatie din 30 octombrie Politia Rutiera s-a angajat prin reprezentantul sau sa monitorizeze traficului in zona mall-ului timp de 30 de zile de la data deschiderii pentru a preveni eventuale situatii de blocaj.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019, ora 15:36
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Carmen Iohannis, intalnire cu Regina Elisabeta. A discutat si cu Melania Trump
In Marea Britanie are loc summit-ul NATO, la care participa si Klaus Iohannis. Cu ocazia acestui ...
FOTO - Viata dupa Guvernarea PSD - Cu ce se ocupa fostul premier Viorica Dancila
Viorica Dancila a ramas fara job dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale si a demisionat din ...
SURSE - Sibiul va avea vineri un nou prefect. Pe Sebastian Dotcos
Judetul Sibiu va avea de vineri, un nou prefect, pe fostul administrator public la Consiliul ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor