O vioara Antonio Stradivari, mult mai veche decat compozitiile interpretate, vedeta Festivalulului Classics for Pleasure 2016. UN SUCCES REMARCABIL!

Sursa: SibiuNews
Miercuri, 17 August 2016, ora 17:57
105 citiri
Anul acesta, Festivalul Classics for Pleasure a rasfatat din plin melomanii si iubitorii de frumos din Sibiu. Editia de anul acesta, intitulata Classics for Pleasure - Special Edition a insemnat sase concerte de muzica clasica, un spectacol dedicat copiilor, o expozitie de arte vizuale, un pavilion de arta interactiv si premii unice.
Festivalul s-a deschis pe data de 11 august cu concertul Vivaldi vs Piazzolla, o imbinare perfecta dintre splendoarea si maretia baroca a italianului Antonio ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.