Olimpiada Nationala de "Mestesuguri artistice traditionale" in Plina desfasurare. Azi, copiii din Federatia Rusa in actiune!

Sursa: SibiuNews
Sambata, 01 August 2015, ora 10:37
147 citiri
' grade T,! Asa se traduce in limba rusa expresia ,,spor la treaba!". Spor vor avea, cu siguranta, astazi doua grupuri de elevi din Federatia Rusa, care participa in aceasta perioada la traditionala Olimpiada de "Mestesuguri artistice traditionale", gazduita de 2o de ani de CNM ASTRA. Tinerii vin din Sankt Petersburg si acum pot fi gasiti in atelierele lor de lucru amenajate in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului (Complexul arhitectonic maramuresan Calinesti - Berbesti ). Aici, elevii ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.