Painea secuiasca de 7 milioane de euro, apreciata si de printul Charles. "Secretul afacerii este sa faci lucrurile cu inima"

Sursa: Adevarul
Joi, 27 August 2015, ora 02:14
108 citiri
Povestea incepe in 1996, la Sfantu Gheorghe, unde familia Dioszegi porneste, impreuna cu o alta familie, o brutarie mica, avand un singur cuptor si o singura masina de dus marfa. In 2000 familia Dioszegi cumpara actiunile celuilalt asociat si in 2002 ii doneaza brutaria unuia dintre cei doi fii, Laszlo Dioszegi, cel care avea sa transforme totul intr-o afacere de succes. Electrician de meserie si absolvent al unei facultati cu profil de turism, Laszlo Dioszegi (44 de ani) isi aminteste zambind ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.