PASI IMPORTANEsI PE SINE: S-au reparat ultimele sute de metri de linie pana la halta Hosman. Mocanita, o noua viata! Plimbarile pun temelie unei frumoase traditii!

Sursa: SibiuNews
Marti, 19 Septembrie 2017, ora 16:08
70 citiri
Sfarsitul de saptamana care tocmai a trecut a fost unul foarte important pentru noi. Sosirea primului tren la Hosman incununeaza munca pe care am depus-o in timpul nostru liber din ultimul an si marcheaza prima legatura dintre doua statii din istoria recenta a mocanitei, marturisesc PRIETENII MOCANIEsEI pe contul de socializare al Asociatiei lor.
Demn de spus, inimosii voluntari si colegii britanici de la SARUK au facut minuni in cursul saptamanii trecute, reparand ultimele sute de metri de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.