"PE SCURT". Istoria celor mai vechi lacasuri de cult din orasul Sibiu. Actuala catedrala ortodoxa pe locul fostei biserici "Schimbarea la fata"

Sursa: SibiuNews
Vineri, 17 Aprilie 2015, ora 16:05
141 citiri
"Credinta este pasarea care canta cand zorii nu au aparut inca"- spunea Rabindranath Tagore. La randul sau, Parintele Teofil paraian ne invata: "Credinta este o valoare care... aduce alte valori".
A fost odata... o uluitoare istorie, cu ani si lacasuri ce pastreaza in memoria locului credinta omaenilor. Mai presus de orice. Ca un soi de Stalp, multiplicat in atatea biserici, de care s-au sprijinit sperantele, casniciile, nascutii si motii unui neam de... sibieni. Atatia cati au fost prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.