Perchezitii in trei judete si Bucuresti la persoane banuite de spalare de bani. Prejuciul este de aproape 10 milioane lei!

Marti, 10 Mai 2016, ora 12:35
66 citiri
Politistii vor face marti 19 perchezitii in trei judete si in municipiul Bucuresti la persoane suspectate ca ar fi cauzat un prejudiciu de peste 2.000.000 de euro, prin evaziune fiscala si spalare de bani. In urma perchezitiilor, 20 de persoane vor fi conduse la audieri la sediul politiei. "La data de 10 mai, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, efectueaza ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu