Peste 1700 de particpanti, la Sibiu, la lansarea Campaniei de prevenire a bullying-ului in mediul scolar "STOP INTIMIDARE, START COOPERARE!"

Sursa: SibiuNews
Luni, 07 Mai 2018, ora 15:00
235 citiri
Mai mult decat initiativa, ACEsIUNE: pentru binele si siguranta elevilor sibieni. Miercuri, 9 mai 2018, la orele 13.00, se lanseaza la Sibiu, Campania de prevenire a bullying-ului in mediul scolar "STOP INTIMIDARE, START COOPERARE!". Organizatorii estimeaza ca la evenimentul gazduit de Sala Transilvania, vor participa peste 1700 de elevi, parinti si cadre didactice. Campania se va derula pe parcursul unui an si va consta in lectorate si sesiuni de consiliere psihopedagogica si educationala de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.