Peste 400 de participanti au petrecut, alaturi de indragita Mirabela Dauer, la evenimentul de gala al "Festivalului Florilor in gradina lui Brukenthal"

Sursa: SibiuNews
Marti, 15 Mai 2018, ora 19:53
87 citiri
Intr-o atmosfera de poveste, sambata trecuta, la Palatul Brukenthal din Avrig, s-a desfasurat prima editie a "Festivalului Florilor in gradina lui Brukenthal". In aceasta sarbatoare deosebita, oaspetii complexului baroc, unul dintre cele mai frumoase locuri din sudul Transilvaniei, au avut parte de o atmosfera calda, placuta, cu soare si flori, dar si multa muzica buna si dans. De asemenea, nu trebuie uitat nici rasfatul culinar de sezon, pregatit pentru toti cei ce au preferat sa-si petreaca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.