Petrecere cu mici pe saturate pentru studentii din Sibiu la Garden Pary

   

Bucatarii de la cantina universitara vor pregati peste o mie de mici pe care ii vor oferi gratis studentilor Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu (ULBS), invitati joi seara la o petrecere organizata in spatiile verzi de langa camine, conform agerspres.ro"Studentii din caminele Universitatii 'Lucian Blaga' din Sibiu vor incheia anul universitar cu 'Garden Party'. Chiar inaintea inceperii sesiunii, acestia vor avea ocazia sa se relaxeze la un nou party organizat de conducerea universitatii, insa, de aceasta data, petrecerea nu va mai avea loc in camine, ci in curtile acestora. Speram ca si vremea sa fie frumoasa, pentru ca ne dorim ca acest eveniment sa fie unul diferit de cele pe care le-am organizat pana acum", a declarat directorul general administrativ adjunct al ULBS, Ramona Todericiu.

La acest eveniment de joi, care va incepe de la ora 19, cei aproximativ 2.000 de elevii cazati in camine vor petrece cu mici pregatiti la cantina universitatii, dar fara bere. Studentii sunt invitatii sa pregateasca, in functie de camin, un program artistic propriu.

"Fiecare camin va avea un program artistic propriu, pregatit de studenti. Probabil ca unii vor canta la chitara, altii vor pune in scena piese de teatru... Insa, indiferent de ceea ce vor prezenta, ne dorim ca ei sa se distreze, mai ales ca pentru unii va fi ultima petrecere a studentiei", a adaugat Ramona Todericiu.
Marti, 23 Mai 2017, ora 18:35
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Scandal la Universitatea din Sibiu - Profesori acuzati ca jignesc si discrimineaza - "Doar din simplu fapt ca esti din Valcea sau Pitesti"
Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu este cotata ca fiind una din cele mai bune din tara, in ...
Barbat din Sibiu arestat pentru santaj - Jecmanea oamenii printr-o metoda inedita
Un tanar sibian a ajuns dupa gratii acuzat de amenintare si santaj. Se folosea de secretele pe care ...
Astrid Fodor se intoarce la Primaria Sibiu
Instanta de judecata a decis ca Astrid Fodor se poate intoarce pe functia de primar al Sibiului. ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor