Petrecerea vietii pentru angajatii unei firme - Au primit bonusuri de zece milioane de dolari

   

O petrecere de Craciun al unei companii imobiliare din statul Maryland din Statele Unite, s-a transformat intr-o surpriza nici macar visata, daramite asteptata. Fiecare angajat al companiei a primit un plic rosu, in care se afla o suma mare de bani. La petrecere, cand fiecare din cei 198 de angajati a primit cate un plic rosu, nu stiau la ce sa se astepte. Mare le-a fost mirarea cand au vazut ca plicurile contineau cate un cec. Astfel ca totalul bonusurilor s-a ridicat la 10 milioane de dolari."Nu imi venea sa cred cand am deschis plicul", a spus unul din managerii de proiect din cadrul companiei.
"Nu credeam ca vedeam ceea ce vedeam. Nici nu am cuvinte sa descriu ce am simtit, a fost extraordinar si incredibil. Inca sunt socata. Mi-a schimbat viata, cu siguranta", spune o alta angajata.
Reprezentantii companiei au spus ca au facut acest gest pentru ca au atins un obiectiv important. "Am vrut sa multumim angajatilor pentru ca ne-au ajutat sa atingem obiectivul propus, si am vrut sa fie ceva mare".
Bonusurile au fost calculate in functie de vechimea si aportul in firma. Astfel, cel mai mic bonus, de 100 de dolari, a fost primit de un proaspat angajat, care nu a apucat inca sa lucreze efectiv, iar cel mai mare bonus a fost de 270.000 de dolari.
"O sa folosesc bonusul pentru taxa de facultate a copiilor. A fost un lucru extraordinar", spune una dintre angajatele care lucreaza in cadrul companiei de 14 ani.
"Suntem foarte mandri de angajatii nostri. Ei sunt baza si motivul din spatele succesului companiei noastre. Si am vrut sa le multumim in stil mare, si cred ca am reusit asta. Nimeni nu isi putea sterge zambetul de pe fata", spune patronul companiei de imobiliare.
Miercuri, 11 Decembrie 2019, ora 11:48
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
FOTO: Cine sunt sibienii morti in accidentul de la Hosman - Doi dintre ei erau frati
Curg rauri de lacrimi intr-o familie din Ilimbav, iar intreaga comunitate este paralizata de durere. ...
Tragedia de la Hosman s-a petrecut din cauza vitezei - Trei morti, printre care un minor
Accidentul cumplit de la Hosman s-a petrecut pe fondul vitezei excesive. Trei persoane au murit in ...
Deschiderea celui de-al doilea mall al Sibiului, programata pentru a doua jumatate a anului 2020
Al doilea mall al Sibiului, Prima Shopping Center Sibiu - Supernova ar urma sa fie deschis in a doua ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor