PLUS Sibiu si-a desemnat candidatul pentru Primarie

   

PLUS Sibiu si-a desemnat echipa de candidati pentru Primaria Sibiu. Prin voturile membrilor si in urma evaluarii interne, am ales candidatul nostru pentru functia de primar al Municipiului Sibiu precum si candidatii pentru Consiliul Local. Raul Andrei Apostoiu are 55 de ani, este de profesie inginer si are o experienta antreprenoriala de peste 20 de ani, administrand o companie de succes din domeniul IT. Este candidatul desemnat de PLUS si va concura pentru a fi ales Primar al municipiului Sibiu.Daca te intereseaza
Sibiul, promovat la Targul de Turism din Tel Aviv

Toata lumea la lopata - Ce amenzi risca sibienii...

Candidatii pentru functia de consilier in Consiliul Local Sibiu sunt:
Ioan Plesciuc Diana Manta Andreea Ionela Mihaiu Alin Ioan Troanca Pia Ute Prade Florinel Cocos Dorin Lala Ovidiu Balaban Mihai Remus Trambitas Propunerile noastre pentru Consiliul Local sunt oameni noi in politica, dar a caror implicare, competenta si experienta profesionala ii recomanda pentru a face parte din echipa de consilieri implicata in administrarea orasului in urmatorii patru ani. De la antreprenori, ingineri, oameni cu experienta in vanzari sau in coordonarea diferitelor proiecte, PLUS propune o echipa energica, formata din oameni diferiti, care si-au construit cariere solide in afara politicii, dar care au inteles ca solutia nu e sa astepte sa se schimbe ceva in administratia locala sau centrala, ci sa fie ei parte a schimbarii.
"Impreuna cu echipa de candidati pentru consiliul local, vom fi in mijlocul vostru, al sibienilor, pentru ca impreuna sa identificam principalele probleme ale comunitatii. Cunoscand problemele reale, vom propune alegatorilor un set de obiective clare si realizabile in urmatorii ani de activitate la Primaria Sibiu. Doresc sa atragem si sa angrenam comunitatile profesionale, ONG-urile, precum si antreprenoriatul sibian intr-o echipa de experti competenta si performanta, care sa ofere solutii concrete la marile probleme ale Sibiului. Pentru ca orice proiect serios pentru dezvoltarea unui oras incepe si se termina cu oamenii," sustine Raul Andrei Apostoiu, candidatul desemnat de PLUS pentru functia de Primar al municipiului Sibiu.
Dupa finalizarea negocierilor cu partenerii de la USR Sibiu, Alianta USR PLUS va prezenta lista comuna de candidati pentru alegerile locale din acest an.
Luni, 17 Februarie 2020, ora 19:34
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Lovitura grea in comunitatea roma din Sibiu - Gogu Mihutescu si sotia lui decedati cu suspiciune de COVID-19
Comunitatea roma din Sibiu a primit o lovitura grea. Gogu Mihutescu si sotia lui au decedat. Dorin ...
Primul deces de coronavirus confirmat oficial la Sibiu - Sotia lui Gogu Mihutescu
Grupul de Comunicare Strategica (GCS) a anuntat primul deces din cauza coronavirusului de la Sibiu. ...
Este oficial - Liderul rrom Gogu Mihutescu a murit de coronavirus
Grupul de Comunicare Strategica (GCS) a anuntat, marti seara, inca doua decese din cauza ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor