Plutonier major, dupa un an petrecut in Afganistan: "Cand vii acasa intelegi cat de fericit esti ca te-ai nascut in Romania"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 11 Mai 2016, ora 18:45
60 citiri
Nicolae Cazacu este, la baza, profesor de educatie fizica si sport. A facut facultatea si un master in domeniu, si a jucat foarte multi ani handbal profesionist. O accidentare l-a obligat sa renunte la sportul de performanta si atunci, pus in fata unei noi optiuni in cariera, a ales Jandarmeria, cu gandul ca rigoarea sportiva cu care se obisnuise va ajuta ca si rigorile militare sa fie usor de gestionat. L-a sprijinit foarte mult si familia, care impartaseste aceeasi vocatie. Tatal sau a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.