PNL Sibiu: Dezvoltarea economica si educatia sunt garantii ale prosperitatii. Presedintele Iohannis si premierul Ciolos sunt parteneri seriosi! (P.E.)

Joi, 08 Decembrie 2016, ora 22:36
78 citiri
Raluca Turcan a spus ca Romania se afla la o cotitura, in care dezbaterea rationala ajunge sa fie acoperia de populism si crearea de false asteptari, tocmai intr-un moment istoric in care tara trebuie sa mearga cu motoarele dezvoltarii turate la maxim.

"Miza actuala a Romaniei este sa aiba un ritm cat mai inalt de crestere economica astfel incat reducerea decalajelor fata de media europeana in ce priveste nivelul de trai sa se produca mai repede. Pentru aceasta, avem nevoie sa dam un semnal de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu