Politistul sibian Marian Raduinea CERCETAT pentru ca a incasat bani necuventi pentru chirie. Sanctiunile pot fi DRASTICE!

Marti, 05 Iulie 2016, ora 15:35
445 citiri
Agentul principal de politie Marian Raduinea (foto stanga), cel care in ultimele luni este artizanul mai multor filmari ajunse in mass-media este in momentul de fata cercetat pentru ca ar fi incasat bani necuveniti pentru chirie. Acesta risca inclusiv sa fie dat afara din politie, dar poate scapa si cu un simplu avertisment.
Agentul de politie care a iesit in evidenta in ultimele luni pentru faptul ca a facut publice mai multe fragmente de filmari din timpul activitatii sale, iar acestea au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu