Ponta, intr-un interviu pentru Agerpres: De anul viitor, de la granita cu Ungaria pana dincolo de Sibiu, la defileul Oltului, va fi autostrada!

Luni, 04 Mai 2015, ora 13:35
123 citiri
Premierul Victor Ponta a acordat un interviu agentiei nationale de presa Agerpres, in care a vorbit, printre altele, si despre constructia de autostrazi in Romania.
Interesant pentru sibieni este ca Ponta promite ca de anul viitor vom avea autostrada din Sibiu pana in Ungaria, dar si pana la intrare pe Valea Oltului.
"De exemplu, anul viitor, cu siguranta, de la granita cu Ungaria pana dincolo de Sibiu, la intrarea in defileul Oltului, va fi autostrada. De asemenea, celelalte esentiale si anume ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.