Povestea delicioaselor gemuri de la Saschiz, de care se indragostesc turisti din toata lumea. Finantare britanica pentru mancare "ca la mama acasa"

Sursa: Adevarul
Sambata, 18 Iunie 2016, ora 12:59
110 citiri
In localitatea Saschiz din judetul Mures, intr-un atelier mic, cativa localnici lucreaza cu spor si duc mai departe retetele delicioase ale bunicilor si parintilor lor, cu produse naturale, fara conservanti, cu migala si foarte mult suflet. Povestea incepe undeva prin 2006, cand reprezentantii Fundatiei Adept, cea care a dezvoltat proiectul, au participat pentru prima data, la Torino, in Italia, la un festival la care vin comunitati gastronomice din peste 150 de tari. Mai apoi, ideea a fost sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.