POZIEsIA OFICIALA A CONDUCERII AEROPORTULUI IN CAZUL INCERCARII CELOR DOI INDIVIZI DE A FURA UN AVION PENTRU A PLECA PESTE HOTARE. "Sistemul de securitate functioneaza eficient si conform standardelor"

Sursa: SibiuNews
Joi, 26 Aprilie 2018, ora 17:37
79 citiri
Ca urmare a aparitiilor in presa referitoare la evenimentul de securitate produs la sfarsitul lunii martie la Aeroportul International Sibiu, respectiv patrunderea neautorizata in perimetrul aeroportului a doua persoane prin escaladarea gardului de protectie al aeroportului, in apropierea remizei de pompieri, Conducerea Aeroportului International Sibiu face cateva precizari. "Perimetrul total care face obiectul masurilor generale de securitate este de aproximativ 193 hectare (1.930.000 mp), ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.