Prefectul Mircea Cretu le multumeste sibienilor care stau in case

   

Prefectul judetului Sibiu, Mircea Cretu, le multumeste sibienilor care stau in case. Cretu spune ca apreciaza atat efortul facut de cetateni, dar si cel al fortelor de ordine. Mircea Cretu si Sebastian Dotcos au facut verificari pe terenDaca te intereseaza
CORONAVIRUS - Cum incearca romanii sa iasa din...
mart. 25, 2020
CORONAVIRUS - Spitalul Militar Sibiu are acum toate...
mart. 25, 2020
"In cursul zilei de astazi, Prefectul Judetului Sibiu, domnul Mircea Cretu, impreuna cu Directorul Cancelariei Prefectului, domnul Sebastian Dotcos, au mers in teren pentru a se asigura ca in judetul Sibiu se respecta in totalitate prevederile Ordonantei Militare nr. 3/24.03.2020 privind masurile de prevenire a raspandirii COVID-19. In urma vizitei efectuate, s-a constat ca fortele de ordine din judetul Sibiu au efective suficiente si bine pregatite pentru a gestiona respectarea prevederilor in vigoare. Inspectoratul de Politie Judetean, Inspectoratul de Jandarmi Judetean, Politia Militara si Politia Locala Sibiu, actioneaza in sistem integrat pentru a asigura ordinea si siguranta publica, dar si prevenirea si combaterea criminalitatii", se arata intr-un comunicat al Prefecturii Sibiu.
Prefectul catre sibieni: "Este vital ca toti cetatenii sa se protejeze"
"Dat fiind contextul in care ne aflam, as putea spune ca este vital ca toti cetatenii sa inteleaga cat de important este sa respecte toate prevederile in vigoare, sa se protejeze si sa stea cat de mult este posibil in casa! In ultimele zile se poate constata ca la nivelul judetului nostru cetatenii au inteles situatia, si le multumesc celor care fac acest efort, de a sta in casa! In calitate de Prefect al judetului Sibiu, am vrut sa ma asigur ca efectivele sunt pregatite sa faca fata situatiei si sa le transmit toata admiratia si respectul meu pentru ceea ce fac in aceasta perioada dificila pentru noi toti. Am efectuat aceasta vizita si in calitate de cetatean si pot spune cu sinceritate ca fortele de ordine mi-au transmis sentimentul de incredere si siguranta!" transmite Mircea Cretu, Prefectul Judetului Sibiu.
Miercuri, 25 Martie 2020, ora 19:57
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
EXCLUSIV - Asistent medical de la Spitalul Judetean Sibiu infectat cu coronavirus - Inca patru sunt in izolare
Un asistent medical de pe Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Sibiu a fost confirmat ...
Stati in casa! Doua cazuri de coronavirus la Sibiu - SURSE
Medicii si autoritatile ii roaga pe sibieni sa ramana in case. Este cea mai buna "arma" de protectie ...
Dosar penal pentru medicul din Sibiu care s-a plans de lipsa echipamentelor de protectie la Spitalul Militar
Medicul Cristiana Oprita scria zilele trecute pe Facebook, ca in Spitalul Militar exista un caz de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor