PRIMARIA SIBIU anunta o noua actiune de dezinsectie in Municipiul Sibiu. La Paltinis se va imprastia repelent impotriva VIPERELOR!

Sursa: SibiuNews
Luni, 02 Iulie 2018, ora 17:30
141 citiri
In perioada 3-4 iulie, Primaria Sibiu va desfasura o a doua actiune de dezinsectie impotriva tantarilor, prima desfasurandu-se la inceputul lunii mai. ATENEsIE: Substantele active se vor imprastia in parcurile si zonele verzi de pe domeniul public al municipiului Sibiu pe timpul noptii, in intervalul orar 21 - 4. Autoritatile precizeaza ca aceste substante sunt avizate de Ministerul Sanatatii, respecta reglementarile generale si legislatia specifica privind sanatatea si mediul inconjurator. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.