Proiectul international "Media Kit pentru IMM-uri". Bianca Tudor: "Tot mai multe companii cauta tineri pentru promovarea in Social Media"

Sursa: SibiuNews
Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 19:15
109 citiri
ELITE Business Women - comunitatea femeilor antreprenor din Romania - deruleaza, in 2017, programul "Media Kit pentru IMM-uri". Proiectul educational este initiat in contextul in care 56,3% dintre romani au acces la Internet, Facebook a depasit 9,6 milioane de utilizatori in Romania, iar promovare in mediul online a devenit un "must-have" pentru orice companie.
Demn de apreciat, in cadrul proiectului international, zeci de femei antreprenor de succes vor invata cum sa-si promoveze afacerea in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.