Provocarile unui fermier care creste vaci din rasa Scottish Highland in Romania. "Problema cea mai mare e personalul. Nu mai gasesti oameni"

Sursa: Adevarul
Duminica, 12 August 2018, ora 15:47
241 citiri
In Romania exista o cerere mare pentru vacile din rasa Scottish Highland, insa nu exista o piata de desfacere, oricat de paradoxal ar suna. Fermierii romani care cresc aceste vaci lauda carnea, dar si modul de intretinere a animalelor, insa se plang ca nu reusesc sa popularizeze rasa la nivelul Angusului. Nicolae Ibasfalean este unul dintre primii in Romania care a adus vacile Scottish Highland in tara si primul fermier din judetul Sibiu care a inceput sa le faca cunoscute. Vacile Scottish ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.