Razvan Pop, PNL; "Puteti decide daca Sibiul ramane un oras atractiv si primitor sau Sibiul devine un oras de anvergura!"

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 09:14
44 citiri
Un vot dat intr-o zi marcheaza viitorul unei comunitati pentru patru ani. Acesta este semnalul transmis sibienilor de catre candidatul PNL la Primaria Sibiu, Razvan Pop, sfatuindu-i pe sibieni sa-si cantareasca foarte bine votul din 5 iunie. "In 5 iunie aveti sansa sa contribuiti la un viitor in crestere pentru orasul si judetul nostru! Este un moment de rascruce, in care dumneavoastra, sibienii, aveti rolul principal. Puteti decide daca Sibiul ramane un oras atractiv si primitor sau Sibiul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.