Regele Cioaba si fiul sau vor sa ajunga consilieri judeteni

   

Regele romilor, Florin Cioaba, impreuna cu fiul sau, Dorin Cioaba, candideaza pentru cate un post de consilier judetean la Sibiu pe listele Aliantei pentru Unitatea Romilor (AUR), transmite corespondentul ROMPRES. Regele Cioaba ocupa primul loc pe lista AUR pentru Consiliul Judetean Sibiu, sub numele de Cioaba Florea Tanase.

Regele Cioaba a trecut in lista de la BEJ ocupatia de administrator. Fiul acestuia, Dorin Cioaba, de profesie tehnician, ocupa locul doi pe lista AUR pentru CJ Sibiu. "Eu consider ca am sanse mari sa revin in CJ. Eu am mai fost consilier judetean si cred ca pot face lucruri bune pentru comunitatea sibiana ", a declarat regele Cioaba, miercuri, pentru ROMPRES.


Acesta se bazeaza pe numeroasa populatie de etnie roma din judetul Sibiu. Numai in municipiul Sibiu traiesc 67.000 de romi, orasul Sibiu ocupand locul doi pe tara, dupa Targu-Mures, in topul celor mai populate municipii din tara cu etnici romi.

Regele Cioaba a spus ca a renuntat sa candideze pentru functia de presedinte al CJ Sibiu, considerand ca are mai multe sanse pentru a fi ales ca si consilier judetean. Fiul regelui Cioaba, Dorin Cioaba, si scriitoarea Maria Mihai au fost inscrisi si pe lista de candidati ai AUR pentru Consiliul Local al municipiului Sibiu.
Joi, 24 Aprilie 2008, ora 13:33
Sursa: AGERPRES
Cele mai citite stiri
FOTO Protest inedit la Ciresica - Locuitorii din zona, impotriva largirii drumului spre Cisnadie
Oamenii spun ca sunt nemultumiti de faptul ca autoritatile nu au tinut cont de ei cand au luat ...
O adolescenta din Sibiu prezinta moda la New York - A uimit cu frumusetea ei
O tanara din Sibiu, in varsta de 14 ani, a uimit peste hotare cu frumusetea ei. A participat, in ...
Doi tineri din Valcea batuti cu bestialitate de un valcean si trei sibieni
Doi tineri din judetul Valcea au fost batuti, joi seara, in strada, de trei sibieni si un valcean. ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor