Regii valsului, JOHANN STRAUSS ENSEMBLE, revin in Romania pentru al 11-lea an consecutiv! TURNEUL NATIONAL face popas si la SIBIU!

Sursa: SibiuNews
Miercuri, 05 August 2015, ora 19:42
120 citiri
V-ati plictisit de caldurile sufocante ale verii? Bucurati-va si numarati cat mai e pana la mult-asteptatele sarbatori de iarna! Iata si motivul!
Pentru publicul roman, muzica vieneza a devenit o traditie in perioada sarbatorilor de iarna. Drept marturie sta cel de-al unsprezecelea an consecutiv in care orchestra Johann Strauss Ensemble a fost invitata sa concerteze in tara noastra.
Muzicienii austrieci, supranumiti de presa internationala "Regii Valsului", vor strabate Romania intr-un turneu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.