REPORTAJ Noua Dreapta, de Ziua Nationala printre secui: "Ce sens avea sa mergem la Craiova? Aici e nevoie de unitate impotriva fortelor distrugatoare!"

Sursa: Adevarul
Vineri, 01 Decembrie 2017, ora 16:26
105 citiri
Sub motivul contracararii unor provocari separatiste lansate de lideri ai etniei maghiare, zeci de membri ai Partidului Noua Dreapta au mers de 1 Decembrie la Sfantu Gheorghe, in Covasna. "Aici e mai mare nevoia de unitate impotriva fortelor distrugatoare", flutura un tricolor presedintele filialei din Italia a partidului neo-legionar. I-a luat doua zile sa ajunga din Roma la Sfantu Gheorghe, pentru a fi alaturi de "camarazi". La cativa kilometri de Sfantu Gheorghe, in Valcele, barbati ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.