Romanul care joaca in echipa Europei la Campionatul Mondial de Fotbal pentru Roboti. "Ca e atac, aparare, ca iesim la offside, toate trebuie facute de programe"

Sursa: Adevarul
Vineri, 21 Iulie 2017, ora 17:18
140 citiri
Sebastian Marian este singurul roman care participa la RoboCup, concursul anual de roboti care va implini saptamana viitoare 20 de ani. Sebastian este in fruntea unei "echipe" de 11 programe cu care spera sa castige campionatul mondial de Simulated Soccer, la care a ajuns de trei ori in semifinale. 3.500 de concurenti reprezentand echipele unor universitati sau companii din 45 de tari au populat editia de anul trecut a RoboCup, concurs la care Sebastian Marian participa de 15 ani. Este singurul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.