Romanul care strange numai chitare extrem de rare. "Au venit colectionari de la Barcelona, care se lauda cu 24 de chitare. Eu am sute"

Sursa: Adevarul
Sambata, 04 Noiembrie 2017, ora 19:36
154 citiri
Viorel Cordos si chitarele au o poveste veche: in tinerete a cantat in mai multe trupe rock. Pasiunea a prins si mai mult contur recent, cand un relativ recent drum spre insuratoare, tocmai in Suedia, l-a transformat pe Viorel Cordos intr-un aprig colectionar de chitare. Are peste 300 de instrumente cu corzi, dintre care 260 le expune pe banii sai. Pe timpul zilei, pe Viorel Cordos il intalnesti aproape sigur dupa ce treci prin gangul care face legatura intre Piata Mare a Sibiului si o curte cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.