Scandal cu mascati la Dumbraveni. Un sofer, baut si fara permis, a atins un pieton cu oglinda si mai multi localnici au sarit la bataie

Vineri, 17 Aprilie 2015, ora 12:47
291 citiri
Ieri seara, un sofer in varsta de 26 de ani din Dumbraveni a acrosat usor un pieton cu oglinda retrovizoare, fara a-l rani pe acesta.
In scurt timp, la locul producerii accidentului, s-au adunat mai multe persoane care au vrut sa-si faca singure dreptate, trei dintre ele ajungand la spital. Politia Orasului Dumbraveni a fost chemata sa intervina in jurul orei 20:30.
"Politistii care s-au deplasat la fata locului au constatat ca, in jurul orei 20:25, un localnic in varsta de 26 de ani, in timp ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.