Scandalul sistarii serviciilor de telefonie si internet la ISJ Sibiu. Acuzatii grave aduse de firma furnizoare. Totul se decide in INSTANEsA!

Luni, 16 Mai 2016, ora 11:48
192 citiri
Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu a fost si inca mai este implicat intr-un scandal izbucnit in luna martie, legat de serviciile de internet si telefonie. Institutia a ramas "in aer" cu aceste servicii, dupa ce firma furnizoare le-a sistat pe motiv de neplata a facturilor restante. Reprezentantii companiei respective au explicat pentru Ora de Sibiu, cum stau lucrurile din punctul lor de vedere.
Nu mai este nici un secret faptul ca Inspectoratul Judetean Sibiu a ramas la inceputul lunii trecute ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ora de Sibiu