Schema telefoanelor iPhone cumparate foarte ieftin pe "abonamentul Primariei" si revandute de patru ori mai scump. "Am pe cineva care le scoate pe firma"

Sursa: Adevarul
Luni, 17 Iulie 2017, ora 17:51
193 citiri
Telefoane de ultima generatie cu preturi de catalog de peste 3.600 de lei, dar achizitionate la sume mult mai mici in contul unei primarii, au fost scoase din nou la vanzare pentru 2.900 de lei bucata. Vanzarea acestor aparate face parte dintr-o "schema" a celor care au prieteni in randul dealerilor companiilor de telefonie mobila. "Schema" telefoanelor la oferta, puse din nou in vanzare imediat cum au fost scoase din magazinele companiilor de telefonie mobila, a fost descoperita intamplator. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.