Se deschide primul mall din Sibiu - Cum se face accesul auto si pietonal la Promenada Mall

   

Promenada Mall se deschide in mai putin de o luna. Muncitorii lucreaza de zor, iar centrul comercial de la Podul Garii isi schimba fata de la o zi la alta. Incepand cu data de 14 noiembrie, sibienii sunt asteptati la shopping. Fie ca vor sa isi cumpere articole de imbracaminte, incaltaminte sau bijuterii, fie ca vor sa manance sau doar sa petreaca timpul liber alaturi de cei dragi, vizitatorii vor avea de unde sa aleaga.Daca te intereseaza
Guess, Bershka, Pull&Bear si Sephora in primul...

FOTO Primul Mall din Sibiu e aproape gata - Deja...

Pe unde intram in mall
Vizitatorii Promenada Sibiu vor avea la dispozitie mai multe cai de acces, in functie de modalitatea prin care aleg sa ajunga.
Daca vor sosi cu automobilul, accesul la parcarea subterana (aproape 1.200 de locuri de parcare) se va face prin 3 laturi, astfel: din bulevardul Coposu si din strada Socului, iar iesirea se va realiza prin strada Socului si strada Fabricii. Cei care doresc sa mearga cat mai aproape de zona de entertainment vor putea urca pana in parcarea supraterana (aproape 400 de locuri de parcare), tot prin bulevardul Coposu (atat pentru intrare cat si pentru iesire).
Concomitent, accesul pietonal este amplasat pe fatada nord-vestica, paralel cu Podul Garii. O a doua cale de acces pietonal va fi prevazuta pe fatada opusa, sud-est, ce corespunde strazii Fabricii, cu intrare din sensul giratouriu nou creat in fata Policlinicii.
Cand sunt gata lucrarile de la Mall
Promenada Sibiu se va deschide pe 14 noiembrie, astfel ca intreaga echipa din spatele proiectului depune toate eforturile pentru ca lucrarile sa respecte calendarul. Reprezentantii centrului comercial acorda o atentie sporita conditiilor de confort si securitate, astfel incat in ziua deschiderii sa isi intampine vizitatorii asa cum se cuvine.
Sambata, 19 Octombrie 2019, ora 09:36
Sursa: Ora de Sibiu

Ora de Sibiu
Cele mai citite stiri
Scandal monstru facut de un afacerist sibian pe aeroport la Timisoara - Politia l-a oprit sa urce in avion
Mircea Ureche, cunoscut drept Boromir, fiu al unui important om de afaceri din Sibiu, a facut ...
Se deschide noul mall, langa Podul Garii - Sibienii invitati sa utilizeze autobuzele Tursib pentru a ajunge la Promenada
In contextul deschiderii mall-ului din zona podului Garii, Primaria Sibiu, in calitate de ...
Mesaje sfasietoare pe contul de Facebook al lui Alex, tanarul care s-a spanzurat la Sibiu
Alex Bondar este studentul de la ULBS care s-a sinucis, miercuri. Sibianul avea doar 21 de ani si ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor