Se inmultesc cainii fara stapan in SIBIU. Asteptam reactia autoritatilor! Sibienii nu mai au incredere decat in semnalele trase de mass-media!

Sursa: SibiuNews
Vineri, 19 Octombrie 2018, ora 13:23
87 citiri
"Este posibil sa atentionati, va rog, autoritatile ca orasul nostru are o problema... "canina". Caini vagabonzi, mari si latosi, prin centrul Capitalei Culturale Sibiu? La fel este si in alte cartiere. Curios este ca, de fapt, se stie despre existenta si locatia acestor caini, dat fiind ca multi au tag-chip vizibil la ureche. Eu merg prin oras. Banuiesc ca si altii, la fel. Nu sunt sigura de cei din administratia orasului, fapt pentru care rolul presei locale devine cheie. Ar mai fi de spus ca.. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.