Secretul unei iubiri de jumatate de veac din Sibiu. "Cand te certi, e bine sa nu ajungi la fundul magaziei, acolo unde e iubirea. Atunci e rau"

Sursa: Adevarul
Marti, 24 Februarie 2015, ora 01:54
157 citiri
Intr-o casa cocheta, in care locuiesc astazi impreuna parinti, copii si nepoti, doi bunici fericiti isi zambesc complice in timp ce mangaie cu privirea cateva fotografii vechi. Asa aratau acum mai bine de 40 de ani, cand doi tineri timizi, din Rasinari, se prindeau de mana si zambeau, senini, unei vieti ca o poveste, impreuna. Ana Iliut (64 de ani) si sotul ei, Maniu Iliut (67 de ani) isi amintesc zambind cum, tineri si timizi fiind, s-au cunoscut pe ulitele satului si s-au reintalnit apoi in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.